گوجهفرنگیها با اینکه شیرین هستند، دارای کالری پایینی هستند و از پرمصرفترین سبزیجات، در دنیا بشمار میروند که به صوررت خام، بخارپز، سرخ کرده، خورشتی، پوره، سس و غیره مصرف میشوند.
اگرچه، اکثر افراد، گوجه فرنگیها را به عنوان نوعی سبزی درنظر میگیرند ولی از لحاظ گیاهشناسی در بخش میوهها، طبقهبندی میشوند و دارای مقدار زیادی ویتامین C هستند.
ارزش غذایی یک عدد گوچهفرنگی تازه
کالری / 24
چربی / 0 گرم
چربی اشباع شده / 0 گرم
کلسترول / 0 میلیگرم
کربوهیدرات / 5 گرم
پروتئین / 1 گرم
فیبر رژیمی / 1 گرم
سدیم / 6 میلیگرم
ویتامین C / 15 میلیگرم
پتاسیم / 292 میلیگرم
فواید سلامتی
گوجهفرنگیها، واقعا سرشار از ویتامین C هستند.
این آنتیاکسیدانهای قوی، نقش مهمی را در حفظ سلامتی سیستم ایمنی بدن ایفا میکنند.
آنها همچنین، دارای بتاکاروتن و کاروتنوئید هستند که برای پیشگیری از بیمارهای مختلف، بخصوص، حملات قلبی و سرطان موثر هستند.[گوجه فرنگی دشمن سرطان]
لیکوپن موجود در گوجهفرنگی، به کاهش خطر سرطان پروستات کمک شایانی میکند.
گوجهفرنگیها همچنین دارای مقدار مناسبی پتاسیم هستند که برای پیشگیری از سکتههای مغزی مفیدند.